Logo ontwerpen

professioneel logo laten maken

  • Complete huisstijl laten ontwerpen
  • Logo ontwerpen
  • Visitekaartjes ontwerpen

Logo ontwerp: € 250,- eenmalig

professioneel ontworpen designs

Destijds één van de manieren om je logo zelf te maken; via WordArt. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons en dat is maar goed ook! Een logo is niet meer alleen maar tekst, eventuele foto en een (opvallend) kleurtje. Kenmerken van een goed logo; het spreekt aan, het maakt duidelijk waar het over gaat en is direct herkenbaar. Een professioneel logo onderscheidt zich door het juiste gebruik van kleuren, (strakke) lijnen en lettertypes, gemaakt met up-to-date programmatuur. Een slecht logo schrikt alleen maar af. Daarom is het erg verstandig om een logo te laten maken
parallax background

Zelf doen of laten doen?

Veel ondernemers laten zich verleiden om toch zelf een logo in elkaar te knutselen, omdat ze willen besparen op de kosten of menen zelf kundig genoeg te zijn. Wij willen niet iedereen over 1 kam scheren, maar meestal zien die logo’s er niet uit. En dat is nu net wat potentiële klanten kan afschrikken. Dan is goedkoop duurkoop….Het is daarom aan te raden dit uit te besteden aan een designer, die weet waar hij mee bezig is en die de juiste uitstraling aan het logo kan geven. Het gaat hier tenslotte om de herkenbaarheid en uitstraling van uw bedrijf!

Logo ontwerp: € 250,- eenmalig

Hoe werkt het? Overeenkomstig uw aanwijzingen maken onze ontwerpers 3 concept logo’s, waarvan er eentje wordt uitgekozen. Eventueel volgt nog een aanpassing, waarna het logo definitief wordt gemaakt. Na aflevering wordt u eigenaar van dit logo (hiertoe ontvangt u alle bronbestanden) en kunt u uw logo voor allerlei doeleinden gaan gebruiken.

Ontwerp complete huisstijl: € 500,- eenmalig

Behalve een logo ook visitekaartjes, briefpapier en enveloppen laten ontwerpen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Voor slechts € 500,- ontwerpen we uw complete huisstijl. Na oplevering wordt u eigenaar en ontvangt u alle bronbestanden van de designs. U kunt daarmee bij elke drukkerij terecht om uw drukwerk te laten verzorgen.

Binnen 1 week een logo laten ontwerpen door onze designers

Voorbeelden

Ook een professioneel logo laten ontwerpen?

Wilt u alleen een logo laten ontwerpen, of uw complete huisstijl? Vraag dan nu vrijblijvend onze offerte aan.
Shop