Template laten aanpassen die u gekocht heeft
bij Kostprijscalculatie.nl?

Wij bouwen kant-en-klare templates met flexibele opties (evt. zelf aan te passen). Het kan echter zijn dat u een aangepaste bewerking wilt, die specifiek voor u bruikbaar is. Ook dat kunnen wij voor u regelen! Hiertoe kunt u bij ons via e-mail een offerte aanvragen.

Vermeld in uw mail zo uitvoerig mogelijk welke aanpassingen u wenst (evt. met voorbeelden). Daarna zullen wij aangeven wat mogelijk is, met bijbehorend kostenplaatje. Wanneer we tot overeenstemming komen, stuurt u ons het bestand toe wat u bij ons heeft gedownload*, waarna wij deze naar uw wens aanpassen en retourneren.

NB: de reguliere updates vinden plaats op de door ons aangeboden templates in de webshop, en dus niet op de voor u aangepaste versie.

  • Oplossingen op maat voor u
  • Snelle levering
  • Acceptabele prijzen

* We brengen alleen wijzigingen aan in onze eigen sjablonen.

Template updaten met de nieuwste belastinggegevens en/of loonschalen

Na aankoop van een template heeft u 1 jaar recht op gratis updates en support. Onze templates zijn echter zodanig opgesteld dat u ook in de periode daarna zelf uw belastingtabellen en/of loonschalen kunt aanpassen. De meest recente gegevens kunt u altijd hier vinden.

Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? En bent u tevreden met de template die u reeds in bezit heeft?

Dan kunnen wij de aanpassing ook voor u verzorgen! Tegen een kleine vergoeding passen wij de tabellen en/of loonschalen in de door u gekochte template aan (altijd goedkoper dan een nieuwe template aanschaffen).

U wilt toch liever de meest recente template?

Als u over de meest recente versie wilt beschikken, dan kunt u beter een nieuwe template aanschaffen nadat uw support en updates vervallen zijn. U geniet dan tevens opnieuw van 1 jaar gratis updates en support.

Hoe werkt het aanpassen met belastinggegevens?

  1. Stuur ons een ticket met de naam van desbetreffende template en de aankoopdatum of versienummer. Vervolgens geven wij u de prijs door.
  2. Na uw goedkeuring kunt u de template uploaden via het ticketsysteem. Na betaling passen wij e.e.a. aan en retourneren de template.