Klik hier om een bericht te plaatsen

Prikbord

Prikbord

sep 28

CHARTERS OF EIGEN RIJDERS GEZOCHT

Transportcentrale Rotterdam B.V. staat voor service, kwaliteit en duurzaamheid.

 

Onze jarenlange ervaring en 24-uursservice maken deze ambitie mogelijk. Transportcentrale Rotterdam is opgericht in 1973 en is inmiddels uitgegroeid tot een modern nationaal- en international transportbedrijf opererend vanuit het kantoor aan De Biezen 30 te Papendrecht en Gentsevaart 21 te Kapellebrug.

 

Voor zowel onze stukgoed afdeling te Papendrecht en Kapellebrug zijn wij op zoek naar vaste charters en of eigen rijders die samen met onze planning de klanten kunnen ontzorgen.
Wij opereren met moderne en goed onderhouden schuifzeilen opleggers, vaak voorzien van het zogenaamde Joloda laadsysteem.

 

Spreekt ons bedrijf je aan en ben je op zoek naar een betrouwbare partner, neem dan gerust contact met ons op. Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie, kunnen we kennismaken en is dat wellicht de eerste stap naar een lange relatie.

 

Uw belangstelling kunt u richten aan:
Fred Visser: f.visser@tcrotterdam.nl of telefonisch: 088 4112200.

Wij horen graag van u !

sep 26

Charters (koel- en kastwerk) naar Duitsland/Oostenrijk

Koel- en kastwerk Nederland naar Duitsland

Voor het versterken van ons netwerk, tussen Nederland, Duitsland en Oostenrijk, zoeken wij charters of eigen rijders die een eigen trekker hebben en voor ons met een koeler of kastentrailer met klep, werkzaamheden willen verrichten vanuit Midden- en Zuid-Nederland.

 

Dit om voor ons door geheel Duitsland en Oostenrijk te rijden (met uitzondering van de Ruhr). Af en toe een weekend werken (in overleg) moet geen probleem zijn voor de charter. Het vervoer geschiedt met onze opleggers (van GLS), waar geen huur voor wordt berekend.

 

De werkzaamheden vinden plaats vanuit Nederland/België naar Duitsland en Oostenrijk tussen Noord- en Zuid-Duitsland (Kiel en Kiefersfelde). Het zijn complete en deelladingen (koel en droge goederen), eventueel ADR, het hele jaar rond.

 

Wij bieden een correcte betaling.

 

Meer info:
Tel: 0411601410 / 0654622316
Mail: Gerard@glseurope.nl

sep 26

Charterwerk Parijs aangeboden

Koel- en kastwerk Nederland naar Parijs

Voor versterken van ons netwerk, tussen Nederland en Parijs, zoeken wij charters of eigen rijders die een eigen trekker hebben, en voor ons met een koeler of kastentrailer met klep, werkzaamheden willen verrichten vanuit Midden- en Zuid-Nederland (vaste route).

 

Dit met onze opleggers (van GLS) waar geen huur voor wordt berekend.

 

De werkzaamheden vinden plaats vanuit Nederland en Frankrijk. Het betreft hier complete en deelladingen (koel en droge goederen) het hele jaar rond.

 

Wij bieden een correcte betaling.

 

Meer info:
Tel: 0411601410 / 0654622316
Mail: Gerard@glseurope.nl

sep 04

Gezocht: Charters / eigen rijders / Container truckers

Wij zijn per direct op zoek naar betrouwbare charters en eigen rijders voor onze internationale dienstverlening. 

 

ColliCare Logistics is een internationale organisatie met kantoren in 10 landen, binnen en buiten Europa. We hebben een breed aanbod van verschillende logistieke diensten waaronder zeevracht, wegtransport, luchtvracht en opslag. Onze medewerkers én partners zijn de belangrijkste onderdelen van onze organisatie, we stimuleren ze om zich verder te ontwikkelen met het nemen van verantwoordelijkheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen. (Nederland — Scandinavië).

Onze wegtransport dienstverlening richt zich op de goederenstromen van en naar Scandinavië met reguliere (tautliner) trailers van ColliCare Logistics. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar extra kwalitatieve charters en subcontractors om onze dienstverlening uit te breiden. We kunnen voldoende transporten garanderen, zodat je niet stil hoeft te staan. 

 

Als charter/subcontractor bij ColliCare Logistics word je ingezet voor lading van en naar Scandinavië. Voor onze klanten vervoeren we verschillende producten, waaronder levensmiddelen, consumentengoederen, industriële materialen en gevaarlijke stoffen (ADR). Misschien ga je binnenkort deze producten wel ophalen en afleveren bij onze klanten met een ColliCare trailer achter jouw truck. 

 

Beschik jij over de benodigde papieren om ons team te versterken? Dan kun je direct de weg op voor ColliCare Logistics. Een ADR-certificaat en uitrusting is een pré. Je krijgt bij ons uiteraard een marktconform tarief dat past bij jouw inzet. 

 

Zeevracht (Omgeving Moerdijk & Rotterdam)
ColliCare Logistics heeft een sterke focus op zeevracht. Daarom zijn we op zoek naar extra charters en eigen rijders voor pre-carriage en on-carriage van en naar de havens van Moerdijk en Rotterdam. Het betreft voornamelijk 45′ HCPW-containers die vervoerd moeten worden in deze omgeving.

 

Door onze groeiende vraag naar zeevracht, kunnen we voldoende containers het hele jaar door garanderen. Je krijgt bij ons uiteraard een marktconform tarief dat past bij jouw dienstverlening. 

 

Ben je geïnteresseerd?
Wil je samen met ons bouwen aan een langdurig partnership? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken of je bij ons bedrijf past. Het is mogelijk dat je je al snel met een ColliCare trailer of container de weg op gaat. 

 

Wegtransport: Neem contact op met Jan Willem Teeninga via +31 88 200 9901 of jt@collicare.com. 

Zeevracht: Neem contact op met Marc Meeles via +31 88 200 9951 of marc.meeles@collicare.com.

aug 26

Charters gezocht

Door aanhoudende groei zoeken wij charters voor nationaal en internationaal transport die in het bezit zijn van eigen vrachtwagen en (koel)trailer die voor ons transporten kunnen uitvoeren. 

 

Neem contact met ons op voor overleg. Mede bepalend zijn uw en onze mogelijkheden (wat hebben we elkaar te bieden?).

 

Mail naar
info@moctb.nl

 

Of bel
0522700282

 

Onze website
www.moctb.nl

aug 18

CHARTERS OF EIGEN RIJDERS GEZOCHT

Transportcentrale Rotterdam B.V. staat voor service, kwaliteit en duurzaamheid. Onze jarenlange ervaring en 24uur service maken deze ambitie mogelijk.

 

Transportcentrale Rotterdam is opgericht in 1973 en is inmiddels uitgegroeid tot een modern nationaal- en international transportbedrijf, opererend vanuit het kantoor aan De Biezen 30 te Papendrecht en Gentsevaart 21 te Kapellebrug.

 

Voor onze stukgoed afdeling te Papendrecht zijn wij op zoek naar vaste charters en of eigen rijders, die samen met onze planning de klanten kunnen ontzorgen.

 

Wij opereren met moderne en goed onderhouden schuifzeilen opleggers, vaak voorzien van het zogenaamde Joloda laadsysteem.

 

Spreekt ons bedrijf je aan en ben je op zoek naar een betrouwbare partner, neem dan gerust contact met ons op. Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie, kunnen we kennis maken en is dat wellicht de eerste stap naar een lange relatie.

 

Uw belangstelling kunt u richten aan:
Fred Visser f.visser@tcrotterdam.nl 
of telefonisch 088 4112200.

 

Wij horen graag van u !

jul 30

Charter en/of chauffeur gezocht

Wij zoeken een charter of chauffeur voor onze huiftrailers, voornamelijk Benelux en Ruhrgebied maar soms ook naar Frankrijk, Spanje, Italie, UK. Heel afwisselend maar je moet dus wel flexibel zijn. Af en toe weekend.

 

Wij rijden beursgoederen en stands, evenementen goederen, scheeps onderdelen maar ook palletgoed. Wij zijn gevestigd in Rotterdam.

Graag reactie via de mail/tel naar:

renegillet@feelogic.nl 

085-0708100

 

Feelogic
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam

jul 29

Vaste charter gezocht

Wij zijn op zoek naar een vaste charter met een mega trekker voor het transport van machines, landbouw voertuigen of andere lading met een open mega trailer van De Groen Transport.

 

Ons werkgebied is geheel Europa, dus een gehele week van huis moet geen probleem zijn.

 

Heb jij interesse of zijn er nog vragen bel gerust naar:

06-50264731

jul 24

Te koop

Ik ben met pensioen en heb het volgende ter overname:

 

  • 1 oplegger King Pin slot
  • 1 zee container slot
  • 1 24 Volt TV met DVD speler
  • 1 24 Volt SENSEO koffiemachine, z.g.a.n. (april 2021) 

Ca 70 zee container verzegelingen
in 1 koop

 

ALLES IN 1 KOOP € 400.-

 

Afhalen in Zeewolde, of ik kan bezorgen bij:
De 2e Steeg of Goudreinet Barneveld
Of bij benzinepomp op de A27 bij Eemnes

 

TEL 0636069897
Wilbert Tool

jul 12

Gezocht charters/eigenrijders

Wij zijn per direct op zoek naar Charters / Eigenrijders met Niwo vergunning en ADR Certificaat.

 

Driessen Transport is gespecialiseerd in het vervoer van deel en compleet zendingen van en naar Duitsland. Onze standplaats is Wijchen. Uiteraard kunt u ook bij ons op het terrein parkeren.

 

Vind jij het niet erg om de hele week van huis te zijn en werk je graag bij een klein bedrijf neem dan contact op met tel 024-6486040 en vraag naar Marcel of Doreen.

 

Wij hanteren uiteraard een nette vergoeding en korte betalingstermijn. 

Winkel

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Cart
  • No products in the cart.