Partner informatie

Onze producten promoten en hiervoor beloond worden?
Dat kan wanneer u deelneemt aan ons partnerprogramma!

Promoot onze producten bij uw relaties, familie, vrienden en bekenden. Bij iedere nieuwe klant die u aanbrengt en die bij ons een aankoop doet, ontvangt u maar liefst een vergoeding (commissie) van 25-30% van de verkoopprijs van alle producten uit onze webshop (m.u.v. maatwerk en updates). Deze commissie wordt op verzoek uitbetaald (ongeacht de hoogte van het bedrag). In uw eigen dashboard kunt u zelf uw prestaties volgen.

U ziet realtime hoeveel commissie u al heeft verdiend.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! U hoeft zich niet apart aan te melden of te registreren; het partnerprogramma is nu al actief op onze website. Klik op “partner” bovenin de navigatiebalk en u gaat direct naar uw persoonlijke dashboard. Dit dashboard kunt u naar eigen wens aanpassen, door middel van profielfoto of avatar.

Het partnerprogramma is zo eenvoudig mogelijk opgesteld, zodat u direct aan de slag kunt gaan. Met behulp van nauwkeurige trackingsmethoden kunt u volgen wat er gebeurt en wat uw verdiensten zijn.

Deelname is gratis en zonder verplichtingen. Probeer het eens uit en u zult zien dat het u veel geld kan opleveren (niet geschoten is altijd mis).

Werking van ons partnerprogramma

1. Bezoekers klikken op een affiliate link op uw website, e-mail of twitterbericht etc.
2. Het IP-adres van de bezoeker wordt vastgelegd en er wordt een cookie in hun browser geplaatst voor trackingdoeleinden.
3. De bezoeker surft over onze website en besluit wellicht over te gaan tot aankoop van een van onze producten.
4. Als de bezoeker een bestelling plaatst (binnen 60 dagen na hun laatste bezoek via uw link), dan wordt de bestelling aan u als partner toegewezen.
5. Iedere verkoop wordt door ons handmatig beoordeeld en al dan niet goedgekeurd.
6. Deelname aan het partnerprogramma is 100% gratis en verplicht u tot niets.
7. Uiteraard leveren wij de service en support aan klanten die u aanbrengt.

Dat is alles! U promoot ons en wij verstrekken u commissie.

Basisregels/afspraken

Wij hebben een aantal basisregels opgesteld wanneer u gebruik maakt van ons partnerprogramma. Lees deze s.v.p. even door voordat u van start gaat.

1. Alle partners hebben een bankrekening (om betalingen te kunnen ontvangen).
2. Alle partners vullen hun e-mail en adresgegevens in.
3. Partners ontvangen geen commissie wanneer zij via een eigen link een product bestellen. Klik ook niet op andere partnerlinks of banners van Kostprijscalculatie wanneer u zelf iets wilt kopen in onze shop. Hiermee benadeelt u (onbedoeld) andere partners. Ons systeem ziet dit als mogelijke fraude en commissie wordt standaard afgekeurd.
4. Partners geven zelf aan wanneer zij de commissie willen ontvangen (boven € 100,- geen extra kosten). Bij lagere bedragen brengen wij € 5,- aan overboekingskosten in rekening.
5. Bij uitbetaling op buitenlandse bankrekeningen hanteren wij standaard € 10,- aan overboekingskosten, ongeacht de hoogte van de commissie.
6. Uitbetaling van commissie wordt standaard minimaal 1 maand vastgehouden. Dit komt omdat de klant de bestelling nog kan annuleren. Als voorbeeld: een commissie die goedgekeurd is op 15 januari kunt u op zijn vroegst pas op 16 februari laten uitbetalen.
7. Sommige producten vallen niet onder de commissieregeling zoals maatwerk en updates.
8. Met deelname aan het partnerprogramma gaat men automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Partners die zich niet aan bovenstaande regels kunnen houden of deze proberen te omzeilen worden uitgesloten van commissie. De opgebouwde commissie zal dan ook niet uitbetaald worden. Tevens worden ze uitgesloten van alle (toekomstige) programma`s.

Tips om de producten van Kostprijscalculatie te promoten met uw partnerlink

Voor promotie heeft u geen eigen website of blogpagina nodig. U kunt alle beschikbare tekstlinks of banners naar eigen voorkeur gebruiken. De banners zijn al in alle gangbare formaten opgemaakt. Wilt u toch graag een ander formaat banner? Laat het ons weten en wij maken deze gratis voor u. Dit geldt ook voor banners die eventueel (nog) niet beschikbaar zijn voor een bepaald product.

Een aantal tips op een rijtje:

1. Stuur een e-mail aan uw vrienden, familie, kennissen en relaties met uw partnerlink
2. Plaats een banner in uw nieuwsbrief
3. Zet een banner op uw website
4. Gebruik uw partnerlink voor verspreiding via social media zoals: Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn etc.

Via uw account kunt u 24/7 de resultaten bijhouden en zodoende vaststellen welke links en banners het beste voor u werken.

Succesverhaal Jacko Meijaard

We hebben allemaal wel eens gehoord dat er veel geld te verdienen valt met het promoten van producten. Maar hoe precies en door wie dan wel? Hier kunt u het verhaal van Jacko Meijaard downloaden. Geen onzin, deze man heeft het goed voor elkaar! In zijn succesgids vertelt hij hoe hij van € 0, naar € 10.000,- per maand ging door het promoten van producten. 

Winkel
Cart
  • No products in the cart.