Samenwerking met Ondile Media B.V.

 

Inmiddels is de handelsnaam Kostprijscalculatie in combinatie met transporttools, een begrip geworden in de transportwereld. Dit gaat zich nu uiten in een unieke samenwerking met Ondile Media BV, een educatieve uitgeverij met als specialisme het leren op het gebied van logistiek, transport, veiligheid en milieu.

Kostprijscalculatie zal exclusief voor hen rekenmodellen ontwikkelen die aansluiten op de boeken voor de opleiding tot transportondernemer. In de beginfase zullen dit de modellen zijn m.b.t. Calculatie en Financieel Management. Wellicht zullen in de toekomst meerdere boeken van Ondile Media in Excel vertaald worden.

Wat kunt u dus op korte termijn verwachten?

  1. Het complete boek Ondernemersdiploma Calculatie vertaald in Microsoft Excel
  2. Het complete boek Ondernemersdiploma Financieel Management vertaald in Microsoft Excel

Met het spreadsheetprogramma kunt u alle berekeningen maken en oefenen, exact zoals die in de lesboeken voorkomen. Een goede aanvulling op de leerstof om deze eenvoudiger en begrijpelijker te maken. U ziet nl. direct hoe e.e.a. berekend wordt.

De lay-out, indeling en kleurstelling van de Excelsheets zijn precies hetzelfde zoals die van de voorbeelden in de lesboeken (copyrights Ondile Media/Kostprijscalculatie.nl). Deze sheets zijn afwijkend van de standaard Excelmodellen, waardoor zij als origineel lesmateriaal duidelijk te herkennen zijn. Deze rekenmodellen zullen ook worden opgenomen in de online leeromgeving van Ondile Media.

Prijs

Prijs per pakket (inclusief boek) zal € 49,95 gaan bedragen. De rekenmodellen zijn niet los te koop. Binnenkort kunt u de rekenmodellen via onze website en die van Ondile Media downloaden. Deze zal ook de verzending van het lesmateriaal verzorgen (binnen 2 werkdagen na bestelling).

Zo bent u altijd gegarandeerd van originele recente rekenmodellen voor de opleiding transportondernemer.

Conform richtlijnen

De boeken en rekenmodellen zijn conform de richtlijnen van het CBR opgesteld en worden gebruikt door opleiders, particulieren en ROC’s (Regionale Opleidingencentrums) die deze transportopleidingen verzorgen.

Kostprijscalculatie is nauw betrokken bij deze instanties en beschikt derhalve altijd over de laatste informatie en updates, welke verwerkt zijn in haar transportsheets. Zo bent u altijd gegarandeerd van originele, recente rekenmodellen voor de opleiding Transportondernemer.

Let op

Laat u niet misleiden of in verwarring brengen door andere aanbieders. Die rekenmodellen zijn niet up-to-date en sluiten niet aan op de examens waar u uiteindelijk de dupe van wordt. Kostprijscalculatie is de enige exclusieve maker van transport rekenmodellen in Excel die aansluiten op de examens.

Alles! is nu in de voorbereidingsfase.

Voorproefje

Neem alvast een kijkje in de product presentaties, zodat u weet wat u binnenkort kunt verwachten.

1. Ondernemersdiploma - Calculatie

2. Ondernemersdiploma - Financieel Management

Mvg Team Kostprijscalculatie.nl

 
 

Voortgang

    • Ondernemersdiploma - Calculatie99%
    • Ondernemersdiploma - Financieel Management30%