Managed WordPress Hosting

Uw WordPress website altijd up to date!

  • Geen omkijken naar onderhoud
  • Altijd een veilige website

Managed WordPress hosting

Onderhoud is erg belangrijk nadat uw WordPress website online staat. Hiervoor kunt u terecht bij Managed WordPress hosting. Hiermee heeft u geen omkijken meer naar het bijhouden van uw WordPress versie, thema’s of plug-ins. De nieuwste versies omvatten beveiligingsupdates in verband met eventuele lekken of nieuwe functies. Het is dus uitermate belangrijk om dit frequent bij te houden.
parallax background

Wat zijn de voordelen?

Uw WordPress onderhoud uit handen geven?

parallax background

Managed WordPress Hosting Aanvragen

Veelgestelde vragen Managed WordPress Hosting

Hoe werkt het updaten van plug-ins?
In WordPress wordt aangegeven welke plug-ins een update nodig hebben. Vervolgens wordt deze update op de website doorgevoerd. Tijdens het updaten is het mogelijk dat bezoekers een onderhoudsmelding te zien krijgen, dit zal slechts enkele seconden zijn. Nadat de plug-ins geïnstalleerd zijn, controleren wij of alles nog naar behoren werkt. Tevens kijken wij ook na of er plug-ins zijn die geen update meer krijgen. Als dit het geval is, bespreken wij met u welke mogelijkheden er zijn voor een vervangende plug-in.
Wat is er inbegrepen bij het onderhoud?
Onder onderhoud wordt verstaan het updaten van uw WordPress versie, thema’s en plug-ins. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor vragen over het versnellen van uw website of instellen van bepaalde modules.
Kan ik ook wijzigingen in het thema laten doorvoeren?
Kleine wijzigingen, zoals het aanpassen van afbeeldingen of programmeercode, kunnen wij altijd voor u doorvoeren. Wanneer functies moeten worden toegevoegd (of andere meer ingrijpende wijzigingen), nemen wij contact met u op om een voorstel op maat te bespreken.
Wanneer worden belangrijke veiligheidsupdates voor WordPress geïnstalleerd?
Dagelijks wordt voor alle onderdelen binnen WordPress bijgehouden of er nieuwe versies zijn of komen. Zodra deze versies uitgebracht worden, vindt er veelal dezelfde dag nog een update plaats.
Shop